Livar aanwezig op de Folie Culinaire in Maastricht

Folie culinaire.jpgFolie Culinaire is dé ontmoetingsplaats voor de internationale gastronomie. Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door gerenommeerde koks uit binnen- en buitenland.

Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe exquise ingrediënten, exclusieve wijnen en champagnes en inzicht in de laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere en exclusieve segment.

Folie Culinaire staat bol van presentaties, kookdemonstraties en gastoptredens van internationale topkoks. Proeven, leren, beleven, delen en ervaren staan centraal bij dit inspirerende topevenement. Meer informatie kunt u vinden op www.folieculinaire.nl

Livar is ook dit jaar weer aanwezig om ons bijzondere varkensvlees onder de aandacht te brengen.  Het bijzondere samenwerkingsverband tussen producenten van Limburgse streekproducten wordt na het succes van de vorige editie dit jaar voortgezet. Samen met de Hereford Runderen van Natuur Beheer Limburg, De Limburgse wijnen van Chateau Gilbert, Gulpener bier én Navenant presenteren we drie dagen lang onze mooie Limburgse producten.

We ontvangen u graag in onze stand (nr. FC 256). Tot ziens in Maastricht!

< Terug naar laatste nieuws
Livar BV - Postbus 16 - 6100 AA  Echt (NL) - T +31 (0) 88 548 27 83 - F +31 (0) 88 548 27 32 - E info@livar.nl